Klassikalised pirukad ja saiakesed pärmitainast

Töötoas valmivad vanad head porgandipirukad, kaneelisaiakesed, Moskva saiad ning kohupiima- ja mulgikorbid. Valmistatakse pärmitainas, pirukatäidis, kodune keedukreem ning magus ja soolane kohupiimatäidis.

Toimub
22.11.2025
L kell 11-14
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
4 akad t
Hind
60 €
Koolitaja
Lea Saks

Igaüks saab oma käega järgi proovida, kuidas saab kohupiimakorbile ilusad ääred ja kuidas rullida tainast nii, et Moskva sai endale kenad kihid saaks. Lea räägib juurde ka teiste soolaste täidistega pirukate ja magusate saiakeste valmistamisest. Töötuba lõpeb mõnusa kohvi- ja teelaua taga.

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital