Töötoas valmivad vanad head porgandipirukad, kaneelisaiakesed, Moskva saiad ning kohupiima- ja mulgikorbid. Valmistatakse pärmitainas, pirukatäidis, kodune keedukreem ning magus ja soolane kohupiimatäidis.
Töötoas valmivad vanad head porgandipirukad, kaneelisaiakesed, Moskva saiad ning kohupiima- ja mulgikorbid. Valmistatakse pärmitainas, pirukatäidis, kodune keedukreem ning magus ja soolane kohupiimatäidis.
Igaüks saab oma käega järgi proovida, kuidas saab kohupiimakorbile ilusad ääred ja kuidas rullida tainast nii, et Moskva sai endale kenad kihid saaks. Lea räägib juurde ka teiste soolaste täidistega pirukate ja magusate saiakeste valmistamisest. Töötuba lõpeb mõnusa kohvi- ja teelaua taga.
Edukas koolituse läbinu:
Koolitusel osalemine
tõend
Toiduainete töötlemine