Pärastlõunane maalistuudio

Toimub
27.09 - 25.10.2024
R kell 13-16
Vaksali 7, Tartu
Maht
20 akad t
Hind
120 €
Koolitaja
Tiit Varblane

Kunstistuudio on mõeldud neile akrüülmaalihuvilistele, kes pole maalimist seni õppinud ning kes soovivad omandada selle tehnika põhitõdesid ning -võtteid. Koos maalides tekib võimalus kaasõpilastelt saada inspiratsiooni ning mingiks hetkeks unustada ennast värvimaailma.

Maalikooli teemad

  • kompositsiooni ja värviõpetuse alused
  • värvide paigutamine paletile
  • akrüülmaalimise tehnilisi võtteid

Tunnid toimuvad 5 korral ( a 4 ak. tundi).

Õppetöö kogumaht on 24 akadeemilist tundi (sh 20 tundi auditoorset ja 4 tundi iseseisvat tööd)

Algajatel on esimesel tunnil võimalus kasutada kooli materjale (akrüülvärvid, pintslid, pliiatsid jms.), aga palume kaasa võtta põlle riiete kaitsmiseks. Alates teisest tunnist palutakse kaasa võtta oma töövahendid (värvid, pintslid, pliiats, pallett, põll jms). Õigeid töövahendeid tutvustatakse esimesel korral. Maalitakse lõuendile või spetsiaalsele krunditud papile. Vajaminevat krunditud pappi saavad kursuslased osta kohapeal (maksumus 3 EUR). Maalikooli grupis on maksimaalselt 12 osalejat.

Koolitustel valminud töid hoiame 6 kuud.

Antud kursuse puhul kehtib tulumaksusoodustus (Tulumaksuseadus § 26). Teie poolt tasutud summa esitame Maksu- ja Tolliametile, mis kantakse Teie tuludeklaratsiooni koolituskuluna.

Koolitaja

Lisaks kohapeal toimuvatele saab õppida valikulistel videokoolitustel endale sobival ajal ja kohas rahvaülikooli videoõppe platvormil MANIWALD.

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital