Itaalia keel veebis A1.2 Veebis

Itaalia keel peaaegu algusest, ehk et oleme õppinud 30 akadeemilist tundi. Ootame uusi huvilisi!

Toimub
05.03 - 30.04.2024
T N 18:15-19:45
ZOOM
Maht
30 akad t
Hind
294 €
Koolitaja
Greta Tamošiunaite

Kasulik teave

Tartu Rahvaülikool on Eesti Töötukassa koolituskaardi koostööpartner. Koolituskaardi kohta täpsemat infot leiate Töötukassa kodulehel. Uuri ka programmi Tööta ja õpi.

Õppetasu saab tuludeklaratsioonis näidata koolituskuluna (§ 26).

Oled oodatud,

kui soovid jätkata itaalia keele õpinguid ja tunned end enesekindlalt arvutit kasutades (sest ma õpetan veebis), kui Sa oled avatud meelega, ei karda teha võõrkeeles rääkides vigu. Huvi korral saab kursust järgmisel semestril jätkata.

Eesmärgid

Arendada kuulamise, lugemise, rääkimise ja kirjutamise oskust keeletasemel A1. Mõista ja kasutada itaalia keelele omaseid väljendeid. Õppida paremini tundma kaunist Itaaliat ja mõistma itaallasi.

Kuidas veebikursusel õpitakse?

Veebikursus on mugav võimalus õppida keelt endale sobivas keskkonnas kogenud keeleõpetaja juhendamisel, kes loob sõbraliku ja keele omandamist toetava keskkonna. Kursust kohandatakse õppijate vajadustest lähtuvalt. Nagu päris klassiruumis, saab ka Zoomis teha kuulamis- ja lugemisharjutusi, rääkida ja saada tagasisidet, praktiseerida õpitut erinevate mänguliste meetodite ja tegevuste kaudu. Kursusel kasutatakse täiskasvanud õppijale mõeldud kaasaegset õpikut (keeletasemele A1-A2), mis on täielikult uuendatud versioon maailmas enimmüüdud itaalia keele kursusest välismaalastele. Õpiku saab tellida õpetaja kaudu. Õpikut kasutatakse mitme semestri vältel. Kogu A1 taseme läbimiseks kulub ca 100 tundi auditoorset tööd ja 50 tundi iseseisvat tööd. Tunnid on jaotatud kolme ossa, antud kursus on algtaseme teine osa.

Õppematerjal

Nuovissimo Progetto Italiano 1 (2019)

Vaata õpikut toetava videokursuse tutvustust siit:https://youtu.be/A5KltUmT9-I

Units 4-7

Kursuse teemad

  • Joogid ja toidud.
  • Reisimine.
  • Ilm.
  • Argipäevased tegevused.

Grammatika

  • Abiverbid essere ja avere (ausiliare).
  • Minevik (passato prossimo).
  • Tulevik (futuro semplice).

Kursuse kogumaht on 50 tundi (sh 30 tundi auditoorset tööd ja 20 tundi iseseisvat tööd). Iseseisev töö A1 tasemel aitab eelkõige korrata ja kinnistada tunnis läbivõetut – õppida sõnavara, lugeda tekste või teha grammatikaharjutusi.

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital