Veeda mõnus õhtu hispaania toidu ja muusika seltsis! Johannes Kaldalu on kokanud nii Hispaania gurmeerestoranides kui ka kohalike vanaemade autentsetes koduköökides. Selle koolituse käigus on ta valmis jagama kõiki sealse köögikunsti nippe ja tõekspidamisi. Õpitu baasil on võimalik teha lihtsaid õllesnäkke kui ka pidulike õhtusööke.
Kuna soe ilm pole enam kaugel, õpime valmistama kahte andaluusiapärast külma suppi – salmorejo tomatisuppi ja ajoblanco mandlisuppi. Samuti valmistame autentseid croquetasid, mida serveerime mõnusa katalooniapärase romesco kastmega. Õpime ka, kuidas käib ühe korraliku tortilla de patata tegemine ja teeme selle kõrvale ühe koduse aioli kastme.
Pärast ühiskokkamist saavad kõik osa võtta koossöömisest hispaania muusika saatel. Osalejad saavad koolituselt kaasa ka retseptid, mida kasutades saab õpitut meelde tuletada.