Kevadel ei ole kehale paremat talveunest äratajat, kui kõik roheline, mis oma nina mullast välja pistab. Sellest inspireerituna katame sel koolitusel laua kõigega, mida maja ümbert ja metsa alt leida võib ja mis suhu sünnib panna.
Kevadel ei ole kehale paremat talveunest äratajat, kui kõik roheline, mis oma nina mullast välja pistab. Sellest inspireerituna katame sel koolitusel laua kõigega, mida maja ümbert ja metsa alt leida võib ja mis suhu sünnib panna.
Valmistame ühiselt:
Lisaks saab igaüks endale koju kaasa teha purgitäie hapendatud karulauku.
Tulenevalt tooraine hooajalisusest võib esineda menüüs muudatusi.
Koolituse retseptid on täistaimsed ja gluteenivabad.
Fotod: Triin Reilson
Edukas koolituse läbinu:
tõend
Koduteenindus
Minu armastus toidu vastu algas juba väga noorena ning mul on rõõm tõdeda, et see endiselt kestab ning olen sellest oma töö teinud. Praegu tegutsen peakokana oma firmas Pliidibiit OÜ, mille tegemised leiab nii Facebook´st kui Instagram´st Pliidibiit nime alt.