See koolitus on sulle, kui sul on huvi köögis toimetamise vastu ja tahaksid teada, kuidas mitmekülgsemaid maitseid saavutada ja valmistada taimetoitu nii, et see on oodatud vaheldus ka lihaarmastajatele. Koolitus sobib nii pikaajalistele taimetoitlastele kui ka uudishimulikele katsetajatele.
Koolitaja Triin Reilson jagab oma kogemusi ja nippe, õpetab kasutama mõningaid eestlaste toidulauale vähem omaseid toiduaineid ning samas ka vägagi omastest toiduainetest looma uusi kombinatsioone. Hooajale vastavalt tulevad lisaks tummisematele toitudele teemaks salatid, täpsemalt nende hästi maitsetamine.
Koolitusel valmistame ühiselt:
- magusa misopastaga salatikastme
- rukola salatikastme
- tahiini-pestokastme
- peediorsoto
- läätse-oa pikkpoisi
- seenerassolniku
- täistaimse beseemagustoidu
Koolitus lõpeb ühiselt kõige valmistatu maitsmisega.
Kõik osalejad saavad ka retseptid, et kodus õpitut rakendada.