Mitmekülgne taimetoit Uus!

See koolitus on sulle, kui sul on huvi köögis toimetamise vastu ja tahaksid teada, kuidas mitmekülgsemaid maitseid saavutada ja valmistada taimetoitu nii, et see on oodatud vaheldus ka lihaarmastajatele. Koolitus sobib nii pikaajalistele taimetoitlastele kui ka uudishimulikele katsetajatele.

Toimub
21.04.2023
R kell 18-21
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
4 akad t
Hind
52 €
Koolitaja
Triin Reilson

Koolitaja Triin Reilson jagab oma kogemusi ja nippe, õpetab kasutama mõningaid eestlaste toidulauale vähem omaseid toiduaineid ning samas ka vägagi omastest toiduainetest looma uusi kombinatsioone. Hooajale vastavalt tulevad lisaks tummisematele toitudele teemaks salatid, täpsemalt nende hästi maitsetamine.

Koolitusel valmistame ühiselt:

  • magusa misopastaga salatikastme
  • rukola salatikastme
  • tahiini-pestokastme
  • peediorsoto
  • läätse-oa pikkpoisi
  • seenerassolniku
  • täistaimse beseemagustoidu

Koolitus lõpeb ühiselt kõige valmistatu maitsmisega. Kõik osalejad saavad ka retseptid, et kodus õpitut rakendada.

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital