Minikoogid glasuuri ja šokolaadispreiga

Kohad on hetkel täidetud. Registreeri ennast ja me võtame koha vabanemisel või uue grupi loomisel ühendust.

Kahepäevasel koolitusel õpime valmistama moodsaid entremet’ stiilis mitmekihilisi minikooke, mille kaunistame glasuuri või veluurspreiga. Esimesel päeval valmistame biskviidid, krõbe- ja tarretisekihid ning puuvilja- ja marjavahud. Teine päev jääb koogikeste kaunistamiseks.

Toimub
01.06 - 02.06.2023
N 01.06 kell 17.30-21.15 ja R 02.06 kell 17.30-21.15
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
10 akad t
Hind
105 €
Koolitaja
Merle Jakobson

Teemad:

  • erinevate, üksteist täiendavate kihtide valmistamine
  • koogikeste korrektne kokkupanek
  • erinevate kaunistuste valmistamine, mh šokolaadist
  • peegel- ja šokolaadiglasuuri ning veluursprei valmistamine ja kasutamine
  • kookide viimistlemine

Koroonaviirusega seotud terviseohutuse meetmed Tartu Rahvaülikoolis leiab SIIT

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital