Midagi gurmaanidele! Kastmekoolitus meistri käe all
Kohad on hetkel täidetud. Registreeri ennast ja me võtame koha vabanemisel või uue grupi loomisel ühendust.
Kas oled mõelnud, kuidas valmistatakse maitsvaid kastmeid restoranis? Chef Karl Pajussaar kutsub teid oma kastmete koolitusele, et kõik saladused avaldada. Valmistamisele tulevad erinevad kastmed ning toidud, mille kõrvale kastmeid serveerida. Mõnus ühine toiduvalmistamine on garanteeritud, liitu kohe!
Lisaks õpitakse, kuidas valmistada kastmete jaoks maitsvat puljongit.
Kokk Karl Pajussaar räägib kastmete taustast, tehnoloogiast ning kasutusviisidest. Koolitusel valmistatakse kastmete kõrvale erinevaid lisandeid, lihasid ja kalu.
Koolituse lõpuks serveeritakse koolitusel valmistatud toidud. Koos analüüsitakse maitseid, koolitaja vastab küsimustele ning annab osalejatele tagasisidet.
Osalejad saavad koolituselt kaasa kastmete retseptid, mida kasutades saab koolitusel õpitut meelde tuletada.
Fotod: pexels.com
Koroonaviirusega seotud terviseohutuse meetmed Tartu Rahvaülikoolis leiab SIIT
Õpiväljundid
Edukas koolituse läbinu:
valmistab koolitusel läbitehtud kastmeid
on tuttav erinevate kastmete valmistamise põhimõtetega ja teab, kuidas erinevast toorainest iseseisvalt kastmeid valmistada
teab, kuidas serveerida kastmeid erinevate lisandite ja liha- ja kalatoodetega
valmistab kastme põhjaks maitsvat puljongit
Väljastatav dokument (soovi korral)
tõend
Õppekavarühm
Koduteenindus
Koolitaja
Karl Pajussaar
Karl Pajussaar on lõpetanud Kuressaare ametikooli aastal 2013 ja on seejärel teinud muljetavaldavat professionaalset karjääri. Ta on töötanud maailmatasemel kokkade käe all ning viinud mitmed köögid taseme poolest kõrgustesse. 2019-2021 töötas ta peakokana kõrgelt hinnatud fine dining restoranis Polpo. Täna tegeleb Karl privaatkokana oma brändi Gastronomist alt. Ta korraldab erinevaid koolitusi, toitlustusüritusi ja konsulteerib restoranipidajaid toiduteemadel.
Oma meistriklassi töötubades Tartu Rahvaülikoolis viib ta osalejad fine dining restoraniköökide telgitagustesse ja õpetab, kuidas valmistada toite parimast toorainest, milliseid tehnoloogiaid kasutada, kuidas kaunilt serveerida toite ja kuidas kombineerida maitseid.