Midagi gurmaanidele! Kastmekoolitus meistri käe all

Kohad on hetkel täidetud. Registreeri ennast ja me võtame koha vabanemisel või uue grupi loomisel ühendust.

Kas oled mõelnud, kuidas valmistatakse maitsvaid kastmeid restoranis? Chef Karl Pajussaar kutsub teid oma kastmete koolitusele, et kõik saladused avaldada. Valmistamisele tulevad erinevad kastmed ning toidud, mille kõrvale kastmeid serveerida. Mõnus ühine toiduvalmistamine on garanteeritud, liitu kohe!

Toimub
13.04.2023
N kell 18-20.15
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
3 akad t
Hind
66 €
Koolitaja
Karl Pajussaar

Koolitusel valmistatakse kokku 5 erinevat kastet:

  • koorene valge veini kaste
  • punase veini kaste
  • hollandi kaste
  • tsitruseline võikaste
  • taimne seene demi-glace kaste

Lisaks õpitakse, kuidas valmistada kastmete jaoks maitsvat puljongit.

Kokk Karl Pajussaar räägib kastmete taustast, tehnoloogiast ning kasutusviisidest. Koolitusel valmistatakse kastmete kõrvale erinevaid lisandeid, lihasid ja kalu.

Koolituse lõpuks serveeritakse koolitusel valmistatud toidud. Koos analüüsitakse maitseid, koolitaja vastab küsimustele ning annab osalejatele tagasisidet.

Osalejad saavad koolituselt kaasa kastmete retseptid, mida kasutades saab koolitusel õpitut meelde tuletada.

Fotod: pexels.com

Koroonaviirusega seotud terviseohutuse meetmed Tartu Rahvaülikoolis leiab SIIT

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital