Mereannid on suur maailm. Chef Karl Pajussaar on kokku pannud põneva koolituse, kus õpitakse tundma mereandide erinevaid valmistusviise.
Mereannid on suur maailm. Chef Karl Pajussaar on kokku pannud põneva koolituse, kus õpitakse tundma mereandide erinevaid valmistusviise.
Koolitusel valmistatakse erinevaid mereande – hiidkrevetid, kaheksajalg, sinimerekarbid ja vähid. Maitsmisele tulevad ka luksuslikud kammkarbid. Õpitakse, kuidas mereande puhastada, käidelda ja maitsestada.
Karl Pajussaar räägib maitsete kombineerimisest ning annab näpunäiteid, kuidas mereandidega sobitada erinevaid tooraineid (lisandeid). Koolitusel valmistatakse kõik toidud ühiselt ning serveeritakse kõigile proovimiseks. Osalejad saavad läbitud teemade ja toitude kohta retseptid ning juhised.
Fotod: pexels.com
Koroonaviirusega seotud terviseohutuse meetmed Tartu Rahvaülikoolis leiab SIIT
Edukas koolituse läbinu:
tõend
Koduteenindus
Oma meistriklassi töötubades Tartu Rahvaülikoolis viib ta osalejad fine dining restoraniköökide telgitagustesse ja õpetab, kuidas valmistada toite parimast toorainest, milliseid tehnoloogiaid kasutada, kuidas kaunilt serveerida toite ja kuidas kombineerida maitseid.