Taimetoidust lihtsalt ja maitsvalt. Kodused klassikud taimses vormis Uus!

Kui oled mõelnud, et sooviksid mõned kodused toidukorrad lihavabaks muuta, kuid ei tea, kust alustada, siis on see koolitus sulle. Koolitusel õpime, kuidas hõlpsalt taimseid asendusi teha, taimetoitu maitsestada ja mõned teada-tuntud kodused road kõigile sobivaks muuta. Vastan hea meelega kõigile taimetoitu puudutavatele küsimustele ning kummutan või kinnitan taimetoiduga seotud uskumusi.

Toimub
18.11.2022
R kell 18-21
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
4 akad t
Hind
52 €
Koolitaja
Triin Reilson

Koos valmistame järgmised toidud:

  • täistaimse seljanka
  • karjase pirukast inspireeritud läätsepiruka krõbeda kartulikattega
  • kartulisalati kidney ubadega
  • šampinjoni-läätse pasteedi

Lisaks jagan teiega nippe, kuidas kerge vaevaga teha asendusi, kui vajalikku parasjagu käepärast pole ning jagan üldiselt kokandusteadmisi ja soovitusi.

Koolitus lõpeb ühiselt kõige valmistatu maitsmisega.

Kõik osalejad saavad ka retseptid, et kodus õpitut rakendada.

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital