Hispaania köök Uus!

Veeda mõnus õhtu hispaania toidu ja muusika seltsis! Johannes Kaldalu on kokanud nii Hispaania gurmeerestoranides kui ka kohalike vanaemade autentsetes koduköökides. Selle koolituse käigus on ta valmis jagama kõiki sealse köögikunsti nippe ja tõekspidamisi. Õpitu baasil on võimalik katsetada omi retsepte ja muidugi vastatakse kõigile hispaania toiduga seotud küsimustele.

Toimub
01.11.2022
T kell 18-21
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
4 akad t
Hind
49 €
Koolitaja
Johannes Kaldalu

Jahedama ilma puhul keskendume seekord soojale hispaania toidule – õpime, kuidas koduste vahenditega teha mereanni paellat ja autentseid croquetasid, mida serveerime mõnusa katalooniapärase romesco ja aioli kastmega. Samuti üritame saada üle kiirkeedupotifoobiast ja kasutame seda imelist riistapuud, et valmistada oivalist pajarooga chorizoga.

Pärast ühiskokkamist saavad kõik osa võtta koossöömisest hispaania muusika saatel. Osalejad saavad koolituselt kaasa ka retseptid, mida kasutades saab õpitut meelde tuletada.

Fotod: www.pexels.com

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital