Midagi gurmaanidele! Mereannid

Mereannid on suur maailm. Chef Karl Pajussaar on kokku pannud põneva koolituse, kus õpitakse tundma mereandide erinevaid valmistusviise.

Toimub
10.11.2022
N kell 18-20.15
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
3 akad t
Hind
74 €
Koolitaja
Karl Pajussaar

Koolitusel valmistatakse erinevaid mereande – hiidkrevetid, kaheksajalg, sinimerekarbid ja vähid. Maitsmisele tulevad ka luksuslikud kammkarbid. Õpitakse, kuidas mereande puhastada, käidelda ja maitsestada.

Karl Pajussaar räägib maitsete kombineerimisest ning annab näpunäiteid, kuidas mereandidega sobitada erinevaid tooraineid (lisandeid). Koolitusel valmistatakse kõik toidud ühiselt ning serveeritakse kõigile proovimiseks. Osalejad saavad läbitud teemade ja toitude kohta retseptid ning juhised, mille järgi kõike kodus järgi teha.

Fotod: pexels.com

Koroonaviirusega seotud terviseohutuse meetmed Tartu Rahvaülikoolis leiab SIIT

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital