Midagi gurmaanidele! Chef Karl Pajussaare veiselihatoitude meistriklass

Oled sa kunagi mõelnud, kuidas restoranides veiselihatoidud nii maitsvad on? Sellel koolitusel avaldab peakokk Karl Pajussaar restoraniköögi saladused, et jagada maitsvate veiselihatoitude telgitaguseid. Koolitusel tulevad maitsmisele tippkvaliteetsed veisesteigid ning valmistatakse erinevaid veiselihatoite.

Toimub
25.10.2022
T kell 18-20.15
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
3 akad t
Hind
74 €
Koolitaja
Karl Pajussaar

Koolitusel õpitakse valmistama veisesteiki. Lisaks valmistatakse mitu erinevat veiseliharooga retseptide järgi. Karl Pajussaar räägib veiseliha päritolust, kasvatamisest, erinevatest veiseliha lõikudest ning küpsusastmetest.

Iga osaleja saab kaasa ühe veisesteigi kodus valmistamiseks.

Koolituse lõpuks serveeritakse koolitusel valmistatud toidud, analüüsitakse maitseid ja koolitaja vastab küsimustele ning annab osalejatele tagasisidet koolituse läbimise kohta.

"Midagi gurmaanidele!" pakub kokandushuvilistele võimaluse õppida tippkokkade käe all ja saada osa restoraniväärilisest toiduvalmistamisest.

Koroonaviirusega seotud terviseohutuse meetmed Tartu Rahvaülikoolis leiab SIIT

Pilt on illustratiivne. Foto: Pexels

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital