Tordid kauniks Merlega

Kohad on hetkel täidetud. Registreeri ennast ja me võtame koha vabanemisel või uue grupi loomisel ühendust.

Õpime erinevaid viise tortide kaunistamiseks, keskendudes söödavatele kaunistustele. Räägime värvidest, tekstuuridest ja kompositsioonist. Harjutame šokolaadi tempereerimist ja sellest erinevate dekooride, nt šokolaadist laastude, pallide, lillede tegemist. Keedame karamelli ja valmistame beseekaunistusi. Sätime kookidele marju, puuvilju ja lilleõisi. Harjutame pritstehnikat. Õpime selgeks küpsetuspaberist torbiku voltimise ning harjutame šokolaadiga kirjutamist ja joonistamist.

Toimub
04.11.2022
R kell 17.30-21.15
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
5 akad t
Hind
50 €
Koolitaja
Merle Jakobson

Teemad:

  • Tortide kaunistamise teooria ja praktika
  • Šokolaadi tempereerime
  • Itaalia ja Šveitsi besee valmistamine
  • Karamelli valmistamine
  • Pritstehnika

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital