Juuretisega valmistatud rukki- ja toortatraleib, leivamäärded, suupisted

Õpitoas valmistame ja küpsetame rukkijuuretisega valmistatud rukkileiba, tatrajuuretisega toortatraleiba, jahuvaba seemnepätsi, näkileiba, teeme leivamäärdeid ja suupisteid.

Toimub
30.10.2022
P kell 11-16.30
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
7 akad t
Hind
62 €
Koolitaja
Eve-Kati Mägi

Nipid ja trikid, leivad, juuretised ja retseptid koju kaasa! Sa veendud, et tegelikult on erinevaid leibasid nii lihtne teha.

Oodatud on kõik, kel vähegi huvi! Õpituba kestab orienteeruvalt 5-6 h.

Kõik leivateo etapid teeme praktiliselt läbi. Seni kuni leivad kerkivad, valmistame leivamäärdeid, näkileiba ja suupisteid. Pakume kohvi ja teed.

Leivakoolitusel käsitletavad teemad

  • Juuretised: rukki- ja tatrajuuretis
  • Erinevad jahud ja lisandid
  • Rukkitaigna ja keedu valmistamine, kergitamine, küpsetamine
  • Toortatrataigna valmistamine, kergitamine, küpsetamiune
  • Jahuvaba seemnepätsi valmistamine, küpsetamine
  • Näkileiva valmistamine, küpsetamine
  • Leiva taigna valmistamine, sõtkumine, vormimine, kergitamine, küpsetamine
  • Erinevate leivasortide valmistamine, maitsete kombineerimine
  • Erinevad leivamäärded: pesto, maitsevõi, hummus
  • Suupisted: trühvlid leivaga

Foto: Kataköök OÜ

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital