Kõrvitsatoidud

Kõrvits on kasulik köögivili, mis sobib söömiseks nii toorelt, suppides, hautistes, soojades salatites kui ka küpsetistes. Koolitusel räägime ja maitseme erinevaid kõrvitsasorte ning nende kasutusvõimalusest köögis.

Toimub
27.10.2022
N kell 18-20.15
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
3 akad t
Hind
48 €
Koolitaja
Liilia Raik

Valmistame mõnusalt vürtsika kõrvitsa püreesupi (sisaldab ingverit ja tšillit).

Pearoana valmib toekas kõrvitsa-orsoto (risoto-meetodil kruupidest keedetud kreemjas roog).

Magustoiduks küpsetame jõhvikatega kõrvitsapräänikud (pehmed küpsised) ning naudime neid kõrvitsa-lattega (kõrvitsapüree ja vürtsidega rikastatud piimakohv).

Koolituselt saab kaasa hulga häid nippe ja retsepte kõrvitsast.

Fotod: pixabay.com ja pexels.com

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital