Midagi gurmaanidele! Hapusaia juuretise koolitus

Koolitusel valmistame chef Andrus Saartoki juhendamisel juuretist. Selle käigus läbime teooria juuretise tegemise kohta, valmistame kohapeal hapusaia starteri ja õpime starterit ning juuretist õigesti käsitlema.

Toimub
27.11.2022
P kell 11-13.15
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
3 akad t
Hind
53 €
Koolitaja
Andrus Saartok

Koolitusel valmistame ehtsa hapusaia juuretise: kaalume retsepti järgi tooraine ja segame kokku.

Iga koolitusel osaleja kaalub ja segab enda juuretise ise ning saab selle ka hiljem kodus kasutamiseks kaasa võtta.

Koolitaja, kokk Andrus Saartok, räägib hapusaia ja juuretise valmistamisest, annab soovitusi kodus juuretise tegemisest ning sellega küpsetamisest.

Kohapeal maitsmiseks küpsetame eelnevalt juuretisest valmistatud hapusaia.

Koroonaviirusega seotud terviseohutuse meetmed Tartu Rahvaülikoolis leiab SIIT

"Midagi gurmaanidele!" pakub kokandushuvilistele võimaluse õppida tippkokkade käe all ja saada osa restoraniväärilisest toiduvalmistamisest.

Fotod: Andrus Saartok

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital