Midagi gurmaanidele! Chef Andrus Saartoki hapusaia koolitus

Koolitusel valmistame Andrus Saartoki juhendamisel ehtsa juuretisega hapusaia. Selle käigus teeme läbi taigna segamise ja töötlemise etapid. Küpsetame kohapeal proovimiseks ka mõne pätsi ning iga osaleja saab enda valmistatud taigna koju kaasa, et õpitut ise praktiseerida. Samuti saab koolituselt kaasa unikaalse retseptiga juuretise.

Toimub
06.11.2022
P kell 11-13.30
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
3 akad t
Hind
54 €
Koolitaja
Andrus Saartok

Iga koolitusel osaleja kaalub tooraine ja segab endale ise taigna ning saab enda valmistatud pätsi ka hiljem kodus küpsetamiseks kaasa võtta. Koolitaja kokk Andrus Saartok räägib hapusaia ja juuretise valmistamisest, annab soovitusi kodus juuretise tegemisest ning sellega küpsetamisest. Kohapeal maitsmiseks küpsetame eelnevalt kokku segatud ja kergitatud hapusaia.

Fotod: Andrus Saartok

"Midagi gurmaanidele!" pakub kokandushuvilistele võimaluse õppida tippkokkade käe all ja saada osa restoraniväärilisest toiduvalmistamisest.

Koroonaviirusega seotud terviseohutuse meetmed Tartu Rahvaülikoolis leiab SIIT

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital