Maitsvad toidud kõrvitsast Uus!

Kõrvits on kasulik köögivili, mis sobib söömiseks nii toorelt, suppides, hautistes, soojades salatites kui ka küpsetistes. Koolitusel räägime ja maitseme erinevaid kõrvitsasorte ning nende kasutusvõimalusest köögis.

Toimub
02.12.2021
N kell 18.00-20.15
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
3 akad t
Hind
42 €
Koolitaja
Liilia Raik

Valmistame mõnusalt vürtsika kõrvitsa püreesupi (sisaldab ingverit ja tšillit). Pearoana valmib toekas kõrvitsa-orsoto (risoto-meetodil kruupidest keedetud kreemjas roog). Magustoiduks küpsetame jõhvikatega kõrvitsapräänikud (pehmed küpsised) ning naudime neid kõrvitsa-lattega (kõrvitsapüree ja vürtsidega rikastatud piimakohv).

Koolituselt saab kaasa hulga häid nippe ja retsepte kõrvitsast.

Koolitus toimub rahvaülikooli uues õppeköögis, aadressil Ülikooli 1.

Koroonaviirusega seotud terviseohutuse meetmed Tartu Rahvaülikoolis leiab SIIT

Fotod: Liiila Raik

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital