Midagi gurmaanidele! Karl Pajussaare kanalihatoitude meistriklass: Lisagrupp!

Koolitusel valmistatakse Karl Pajussaare juhendamisel erinevaid roogasid kanalihast. Toitude valmistamisel kasutame ära terve kana, õppides läbi selle, milliseid toitusid ja retsepte saab kana erinevate osadega valmistada. Kasuta võimalust ja õpi kokakunsti saladusi tippkoka juhendamisel!

Toimub
04.11.2021
N kell 18.00-20.15
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
3 akad t
Hind
59 €
Koolitaja
Karl Pajussaar

Koolitusel valmivad neli kanalihatoitu:

  • Koorene kanapasta kanafileest
  • Marineeritud kana kintsuliha
  • Ahjus küpsetatud kanatiivad
  • Mõnus kosutav kanapuljong

Koolitusel õpitakse, kuidas lõigata tervest kanast erinevad kulinaarsed tükid. Iga osaleja saab endale ühe terve kana, mille ta lõikab koolitaja juhendamisel erinevateks tükkideks. Enda lõigatud lihatükid saab igaüks koju kaasa, et neist kodus valmistada samu toite, mis koolitusel maitsmisele tulevad. Kohapeal valmivad koolitaja poolt juba eelnevalt hangitud kanatükkidest toidud.

Koolitaja kokk Karl Pajussaar räägib ka kanade kasvatamisest, päritolust ning kvaliteedist. Kuidas kanaliha säilitada, käidelda ohutult ning mida silmas pidades kanalihatoitude valmistamisel?

Lisaks räägitakse kanaliha kõrvale sobivatest lisanditest ning valmistatakse kohapeal mõned lihtsad ja kiired salatid.

Koolituse lõpuks serveeritakse koolitusel valmistatud toidud, analüüsitakse maitseid ning koolitaja vastab küsimustele ning annab osalejatele tagasisidet koolituse läbimise osas.

Koroonaviirusega seotud terviseohutuse meetmed Tartu Rahvaülikoolis leiab SIIT

Fotod on illustratiivsed. Fotod: Pexels

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital