Midagi gurmaanidele! Hapusaia koolitus Uus!

Koolitusel valmistame Tartu elegantseima ja Põhjamaade parimate restoranide hulka kuuluva restorani Hõlm vanemkoka Andrus Saartoki juhendamisel ehtsa juuretisega hapusaia. Selle käigus teeme läbi taigna segamise ja töötlemise etapid. Küpsetame kohapeal proovimiseks ka mõne pätsi ning iga osaleja saab enda valmistatud taigna koju kaasa, et õpitut ise praktiseerida. Samuti saab koolituselt kaasa unikaalse retseptiga juuretise.

Toimub
24.10.2021
P kell 11.00-13.15
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
3 akad t
Hind
49 €
Koolitaja
Andrus Saartok

Iga koolitusel osaleja kaalub tooraine ja segab endale ise taigna ning saab enda valmistatud pätsi ka hiljem kodus küpsetamiseks kaasa võtta. Koolitaja kokk Andrus Saartok räägib hapusaia ja juuretise valmistamisest, annab soovitusi kodus juuretise tegemisest ning sellega küpsetamisest. Kohapeal maitsmiseks küpsetame eelnevalt kokku segatud ja kergitatud hapusaia.

Koolitus toimub Tartu Rahvaülikooli uues õppeköögis, aadressil Ülikooli 1.

Fotod: Andrus Saartok

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital