Klassikalised kodused toidud

Töötoas õpitakse valmistama koduseid tervislikke roogasid, kasutatakse peamiselt kohalikke tooraineid. Koolitust juhendab Lea Saks, kes on aastaid töötanud kokana ja pagarina ning armastab maitsetega igapäevaselt katsetada. Tal on alati varrukast võtta üllatavaid nippe ka kõige klassikalisema toidu valmistamisel.

Toimub
06.11.2021
L kell 11-14
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
4 akad t
Hind
44 €
Koolitaja
Lea Saks

Töötoas valmivad kodused toidud

  • Koorene kalasupp (räägitakse ka selge leemega supi valmistamisest ja üldse erinevatest supipõhjadest)
  • Kartulipuder, guljašš (räägitakse ka jahukastme valmistamisest ja sellest, millega jahu kastmetes asendada), grillitud köögiviljad
  • Mannavaht

Ühiselt valmistatud road on lõunasöögi laual, mille ümber saab lisaks toidunautimisele ka maitse üle vaielda!

Koolitaja

Koolituse maht on 4 tundi, iseseisvat tööd ei lisandu.

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital