Hapendamise ABC Uus!

Hapendatud köögiviljad on mõnusalt krõmpsuvad, maitserohked ja suurepärane täiendus paljude toitude juurde. Koolitusel "Hapendamise ABC" saad teada, mis on hapendamine, õpid erinevaid hapendamise tehnikaid ja saad ideid ning inspiratsiooni. Lisaks räägime sellest, miks on tervise seisukohast hea fermenteeritud toite ja jooke oma menüüsse lisada.

Toimub
28.10.2021
N kell 17.30-19.45
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
3 akad t
Hind
42 €
Koolitaja
Kaire Rajaver

Koolituse teoreetiline osa:

  • Mis on fermenteerimine?
  • Toidu hapendamine ja jookide kääritamine läbi aegade ja maailma eri paigus.
  • Fermenteeritud toitude kasu tervisele.
  • Eduka fermenteerimise "põhireeglid".
  • Erinevad hapendamise tehnikad ning praktilised töövahendid ja võtted.
  • Hügieen ja toiduohutus.
  • Ideid ja inspiratsiooni, kuidas hapendatud toite serveerida ja teiste toiduainetega sobitada.

Koolituse praktiline osa:

Õpime tegema kimchit, paneme purki porgandid, mis maitsevad nagu nostalgiline limonaad ja valmistame põnevaid kihisevaid jooke. Lisaks saab degusteerida koolitaja poolt kaasa toodud köögivilju, kodus valmistatud keefirit ning jooke, mis sobivad suurepäraselt peole alkoholivabadeks alternatiivideks.

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital