Midagi gurmaanidele! Karl Pajussaare veiseliha ja veiselihatoitude meistriklass Uus!

Oled sa kunagi mõelnud, kuidas restoranides veiselihatoidud nii maitsvad on? Sellel koolitusel avaldab peakokk Karl Pajussaar restoraniköögi saladused, et jagada maitsvate veiselihatoitude telgitaguseid. Koolitusel tulevad maitsmisele tippkvaliteetsed veisesteigid ning valmistatakse erinevaid veiselihatoite.

Toimub
16.12.2021
N kell 18.00-20.15
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
3 akad t
Hind
69 €
Koolitaja
Karl Pajussaar

Koolitusel õpitakse valmistama veisesteiki. Lisaks valmistatakse mitu erinevat veiseliharooga retseptide järgi. Koolitaja kokk Karl Pajussaar räägib veiseliha päritolust, kasvatamisest, erinevatest veiseliha lõikudest ning küpsusastmetest.

Iga osaleja saab kaasa ühe veisesteigi kodus valmistamiseks.

Koolituse lõpuks serveeritakse koolitusel valmistatud toidud, analüüsitakse maitseid ning koolitaja kokk Karl Pajussaar vastab küsimustele ning annab osalejatele tagasisidet koolituse läbimise kohta.

Pilt on illustratiivne. Foto: Pexels

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital