Midagi gurmaanidele! Käsitööpasta ja ravioolide õpituba Uus!

Peakokk Karl Pajussaare üks leivanumbreid läbi oma kokanduskarjääri on olnud vahemerepärane köök ning maitsvad pastaroad. Sellel koolitusel õpime ühiselt, kuidas valmistada käsitööpastat ning valmistame erinevate täidistega ravioole. Kui sa ei karda jahuseks saada ning sind huvitab ägedate pastatoitude valmistamine, siis liitu koolitusega kohe!

Toimub
25.11.2021
N kell 18.00-20.15
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
3 akad t
Hind
59 €
Koolitaja
Karl Pajussaar

Koolitusel õpitakse valmistama retsepti järgi käsitööpastat. Kasutades pastamasinat tehakse erinevaid kujundeid. Valmistatakse kolm erinevat ravioolitäidist ning näidatakse, kuidas valmistada erinevate kujudega ravioole.

Karl Pajussaar räägib pasta valmistamise taustast, nippidest ning klassikalistest maitsekombinatsioonidest. Töötoa õpuks serveeritakse ühiselt valmistatud toidud, analüüsitakse maitseid ning koolitaja Karl Pajussaar vastab küsimustele ning annab osalejatele tagasisidet koolituse läbimise kohta.

Koolitusel valmistatud pasta ja ravioolid saavad osalejad koju kaasa viia. Osalejad saavad koolituselt kaasa ka retseptid, mida kasutades saab koolitusel õpitut meelde tuletada.

Pildid on illustratiivsed. Fotod: Pexels

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital