Kreeka köök: Moussakast mannahalvaani

Igatsed Vahemereäärseid maitseid? Need on lähemal kui sa arvatagi oskad. Kreeka köök on mitmekesine ning põimunud teiste Vahemere-äärsete riikide toidukultuuriga.

Toimub
20.11.2021
L kell 10-13
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
4 akad t
Hind
44 €
Koolitaja
Kristina Tammes

Kreeka köögi töötuba viib läbi Kristina Tammes, kes märkimisväärse osa oma elust on elanud Kreekas. Õpitoas osaledes ning ise kokates saad osa tõelisest kreeka köögist ning kuulda sealsest elust-olust.

Koolitusel valmib mitmekäiguline toidukord:

  • Moussaka - rammus vormiroog, kus kohtuvad küpsetatud baklažaanid, tummine hakklihakaste ning õrn bešamellkaste

  • Tzatziki – klassikaline toidukõrvane liharoogade juurde

  • Pita – traditsiooniline lapik nisuleib Vahemereriikides

  • Mannahalvaa - lihtsamaist lihtsam kohalik maius

Õpituba lõpeb ühise söögilaua taga valminud hõrgutisi mekkides.

Koolitus toimub Tartu Rahvaülikooli uues õppeköögis, aadressil Ülikooli 1, Tartu.

Illustreeriv pilt eelmiselt kreeka toidu koolituselt:

Koroonaviirusega seotud terviseohutuse meetmed Tartu Rahvaülikoolis leiab SIIT

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital