Kreeka köök: Tzatzikist kataifi-rullideni Uus!

Kreeka köök on mitmekesine ning põimunud teiste Vahemere-äärsete riikide toidukultuuriga. Kreeka toidud sisaldavad rikkalikult puu- ja köögivilju, olulisel kohal on kalad ja mereannid.

Toimub
18.09.2021
L kell 10-13
Maht
4 akad t
Hind
44 €
Koolitaja
Kristina Tammes

Töötuba viib läbi Kristina Tammes, kes märkimisväärse osa oma elust on elanud Kreekas. Õpitoas osaledes saad osa tõelisest kreeka köögist ning kuulda sealsest elust-olust.

Eelroad:

  • krevetid tomatikastmes feta-juustuga (garides saganaki)
  • paneeritud ja praetud suvikõrvitsad (kolokithakia tiganita)
  • tzatziki

Pearoog:

  • Kana ja aedoad tomatikastmes + kreeka talusalat

Magustoit:

  • Siirupisse kastetud kataifi-koonused kreemitäidisega

Õpituba lõppeb ühise söögilaua taga valminud hõrgutisi mekkides.

Pilt on illustratiivne

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital