Kevadekuulutaja rabarber Uus!

Rabarberi sirgumine punasest nupsust mahlaka varreni on omamoodi kevadekuulutus. Esimene rabarberikook on alati midagi erilist, kuid jaanipäevaks saab isu nii täis, et noori varsi nähes tabab juba ahastus. Rabarberi kasutusampluaa on tegelikult peaaegu piiramatu ehk küpsetistest ja dessertidest hoidiste ning grillmarinaadideni. Talveks saab rabarberit säilitada sügavkülmutatult.

Toimub
03.06.2021
N kell 18 - 20.15
Ülikooli 1, Tartu
Maht
3 akad t
Hind
38 €
Koolitaja
Ülle Jukk

Koolitus on neile, kes hindavad hooajalist toorainet, kevadisi maitseid ning armastavad rabarberi iseloomulikku mekki.

Töötoas valmivad:

  • kevadine salat rabarberiga marineeritud liha ja rabarberivinegretiga,
  • rabarberi-meemuffinid,
  • rabarberi-kamamiisu,
  • rabarberilimonaad.

Teeme koos, arutame koos ning naudime isetehtud toitu!

Fotod: Ülle Jukk

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital