Rohelisest rohelisemast rohust ehk umbrohtude kasutamine kevadisel toidulaual Uus!

Hoolimata sellest, et nimetame ennast tihtipeale loodusrahvaks, on looduslike toidutaimede tundmine ja kasutamine üsna vähene. Siiski, eelmine aasta pakkus rohkem võimalusi loodust ja koduskokkamist avastada ning seetõttu jagati igasuguseid huvitavaid roogi, kuhu kasutati ande nii aiast, niidult kui metsast.

Toimub
20.05.2021
N kell 18 - 20.15
Ülikooli 1, Tartu
Maht
3 akad t
Hind
36 €
Koolitaja
Ülle Jukk

Koolitus on nii neile, kes soovivad avastada kevadiste looduslike toidutaimede maailma kui juba umbrohuusku kokkajatele. Kevad on ju täis looduslikke vitamiine!

Töötoas valmivad:

  • umbrohupesto kanepiseemnetega,
  • roheline kodusai muna-laugusalatiga,
  • nõgesesupp toortatra ja vutimunadega.

Teeme koos, arutame koos ning naudime isetehtud toitu!

Fotod: Ülle Jukk

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital