Lemmikud Werneri (Gustavi) köögist: 1 Uus!

Kohad on hetkel täidetud. Registreeri ennast ja me võtame koha vabanemisel või uue grupi loomisel ühendust.
Toimub
27.09 - 28.09.2021
ET kell 18.00-21.00
Gustavi (Werneri) pagar, Tehnika 5, Tartu
Maht
8 akad t
Hind
96 €
Koolitajad
Õie Pritson Kaisa Holm

Werneri ja Gustavi peakondiiter Õie Pritson jagab Werneri lemmikute valmistamise nippe ja saladusi. Töötoad toimuvad Gustavi (Werneri) magusatöökojas, aadressil Tehnika tn 5.

Tulumaksusoodustus

Antud kursuse puhul kehtib tulumaksusoodustus (Tulumaksuseadus § 26). Teie poolt tasutud summa esitame Maksu- ja Tolliametile, mis kantakse Teie tuludeklaratsiooni koolituskuluna.

Vaata terviseohutuse meetmeid Tartu Rahvaülikoolis SIIN.

27.-28.septembri töötoas (pidi toimuma 7.-8.dets) valmivad

  • Trendikas Banoffe tort
  • Vahtra-toorjuustukoogikesed
  • Hapukas Paris Brest
  • Filotaigna korvikesed šampinjonidega
  • Kaneelirullid, kardemonirullid

25.-26.oktoobri töötoas valmivad

  • Tort Tähistaevas
  • Maailma parim kirsitort
  • Pehme sidrunikook
  • Makrapirukas porgandi-muretaignal
  • Chorizo tort

22.-23.novembri töötoas valmivad

  • Troopiline juustutort mangoga
  • Porgandikook Lux
  • Mustsõstra-sidruni-basiilikuküpsis
  • Kukeseene-peekoni tuulerull
  • Kulebjaaka kalaga

13.-14.detsembri töötoas valmivad

  • Tort Spartak
  • Vikerkaarekoogid lastele jõuludeks
  • Koogid Ilus Helena
  • Keerupirukad lihaga
  • Kukeseenekuklid

Werneri kohviku maiustused ja suupisted valmivad käsitööna ja valmistatakse naturaalsetest toorainetest. Õpitoas osaledes saad osa tõelisest kondiitrikunstist ja endaga kaasa salaretseptid! Osalejad saavad ise oma tooted valmistada ja küpsetada ning ise ka tordikaunistused meisterdada. Töötoas valmivaga maiustatakse kohapeal mõnusas kohvilauas ja üht-teist saavad maitsta ka kodused ja sõbrad.

Õppe kogumaht on 8 akadeemilist tundi. iseseisvat tööd ega praktikat ei ole.

Juhendavad peakondiiter Õie Pritson ja kondiiter Kaisa Holm.

Hea kursuslane

  • Werneri koolitusel jagatud teadmised/retseptid on mõeldud ainult isiklikuks tarbeks. Retseptide levitamine ja jagamine mistahes viisil on keelatud.
  • Werneri koolituse retsepte on keelatud kasutada kommertslikel eesmärkidel.
  • Pildistamine ja igasugune muu jäädvustamine Gustavi tootmisruumides on keelatud, välja arvatud juhendaja loal õppeklassis, konkreetse õpitava teema puhul.

Magusasõbrad kiirustage! Kohtade arv on piiratud. Kursusetasu tasumise tähtaeg (3 nädalat enne kursuse algust) on kirjas meilis, mis saadetakse peale registreerumist.

Õie käis juunis 2019 end täiendamas Antonio Bachour'i juures, kes on 2018.a maailmameister. Ta on võitnud mitmel aastal järjest Ameerika kondiitrite konkursi ja olnud aastaid kõige uuenduslikum kondiiter maailmas. Õie: Mul oli au olla tema meistriklassis ja saada osa selle mehe ääretust pühendumisest oma erialale. Ta on kunstnik, kelle lõuendiks on peene maitsemeelega magusagurmaan ja mitte midagi vähemat!

Vaata inspireerivat lühifilmi Õie Pritsoni tegemistest!

Filmis tutvustab Õie värvikalt oma maali- ja keraamikanäitust ning kuidas lõuendid ja keraamika hõivasid olulise koha ta elus.

Loe ka toredat artiklit koogikuninganna Õie Pritsoni kohta:

Koolitajad

Tartu Rahvaülikool on Eesti Töötukassa koolituskaardi koostööpartner. Koolituskaardi kohta täpsemat infot leiate Töötukassa kodulehel. Uuri ka programmi Tööta ja õpi.

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital