India köök

Kokk Indiast Ramesh Tanna õpetab valmistama traditsioonilisi India roogasid. Ta on töötanud turistidele mõeldud toidukohtades ning oskab toidu valmistamisel arvestada ka rahvuslike eripäradega. Toitu valmistab ta muuhulgas Ayurveda meditsiinis kasutatavate vürtsidega.

Toimub
27.11.2020
R kell 17.30-20.30
Pepleri 4, Tartu
Maht
4 akad t
Hind
38 €
Koolitaja
Ramesh Tanna

Töötoas valmivad

  1. Dal: flavoured lentil
  2. Alu gobi: potato and spinach
  3. Honey-chilli chicken with some cumin seed rice (zeera rice)

Töötuba toimub inglise keeles. Retseptid on eesti keeles. Ühisele toiduvalmistamisele järgneb ühine õhtusöök.

Meiepoolsed terviseohutuse meetmed

  • Järgime hajutamise nõuet
  • Desinfitseerime pindasid ja õhutame ruume
  • Osalemine ei ole lubatud õppijatel, kes on haigustunnustega või puutunud kokku võimaliku nakatanuga.

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga