Siidri- ja mõdu valmistamine

Mõdu ja siider – maitsed ja traditsioonid aastatuhandete tagant. Suurepärased alternatiivid õllele ja veinile, joogid, mille populaarsus on tõusuteel ja mille valmistamiseks on meil olemas nii kvaliteetne tooraine kui ka teadlik tarbijaskond.

Toimub
09.05.2020
L kell 11.00-14.00
Vaksali 7, Tartu
Maht
4 akad t
Hind
52 €
Koolitaja
Rein Lillak

Ühepäevane koolitus kõigile mõdu ja siidri huvilistele.

Siidri- ja mõdu valmistamise teemad:

  • Siider ja mõdu: traditsioonid ja tervis
  • Seadmed ja mõõteriistad
  • Toorained – eripära ja kombineerimise võimalused
  • Primaarne ja sekundaarne käärimine, nende suunamine
  • Siidri ja mõdu valmistamise tehnoloogia: virde valmistamisest valmis toodanguni
  • Maitseme kodus valmistatud siidrit ja mõdu
  • Praktiline töö: paneme siidri ja mõdu käima

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga