India taimetoit

Kohad on hetkel täidetud. Registreeri ennast ja me võtame koha vabanemisel või uue grupi loomisel ühendust.

Koolitusel valmib India taimetoit. Kasutatakse Eestis kasvavaid tooraineid, mida maitsestatakse India köögis kasutatavate vürtsidega.

Toimub
08.02.2020
L kell 14.00-17.00
Pepleri 4, Tartu
Maht
4 akad t
Hind
38 €
Koolitajad
Mariliin Kindsiko Udey Vir Singh

Eesti-India kunstnikepaar skulptor-kokk Udey Vir Singh ja maalija Mariliin Kindsiko valmistavad maitsvaid koduseid taimetoite. India on tohutu suur ja lai. Igal piirkonnal, perel ja kastil on omanäoline köök.. Mõnel kastil polnud kombeks kuni aastatuhande vahetuseni väljas söömas käia toiduturvalisuse pärast. Turistina ringi liikudes võib julgem saada elamuse mõnusast tänavatoidust või ehmuda suud põletavast šampoonimaitselisest karrist väikeses restoranis või hoopiski pettuda peenes rannarestoranis pakutavast vintskest tundmatu looma tükist. Kodune toit on aga see, milleni reisil olles on õnn jõuda vähestel. Retseptid mis liiguvad põlvest-põlve emalt lapsele. Värsked vürtsid, mille iga perenaine valib turul hoolikalt välja ning jahvatab kodus oma kivi peal.

Töötoas valmivad

  • India leivakesed argi- ja pidupäevaks
  • taimetoitlase lemmikud: kikerherne-tomati karri ja kartuli-lillkapsakarri.

Töötuba toimub inglise ja eesti keeles. Retseptid on eesti keeles. Ühisele toiduvalmistamisele järgneb ühine õhtusöök.

Koolitajad

Liitu uudiskirjaga