Quiche ehk lahtine pirukas

Koolitusele on oodatud kõik küpsetamise huvilised, kes soovivad quiche’i maailmaga paremat tutvust teha. Sellel koolitusel saab jälgida õigeid võtteid ja vajalikku infot ei lähe kaduma ühegi piruka valmistamise juures, kuigi osalejate käed jahuseks ei saa. Lea töötoad on alati meeleolukad ja küsimuste-vastuste rikkad, samuti suudab ta inspireerida ja julgustada katsetama ja proovima aina meisterlikumalt küpsetama.

Toimub
03.04.2020
R kell 17.30-20.30
Pepleri 4, Tartu
Maht
4 akad t
Hind
38 €
Koolitaja
Lea Saks

Koolitusel saab vastuseid mitmetele küsimustele

  • Mida tuleb teha, et pirukas tuleks parajalt mahlakas?
  • Milline tainas sobib millise täidisega?
  • Mida tuleb kindlasti teada hea muretaigna valmistamiseks?
  • Kuidas töödelda koostisaineid enne pirukapõhjale panemist, et pirukas oleks maitsekas ja kõik ühtlaselt küpsenud?
  • jpm

Töötoas valmivad

  • Sibula-kana pirukas seesamiseemnepõhjal
  • Toitev brokoli- paprikapirukas
  • Juustu- mustikapirukas
  • Kapsapirukas. Lisaks räägitakse ka pärmitaignast klassikaliste kapsapirukate valmistamisest.

Töötuba lõpeb mõnusa kohvi- ja teelaua taga.

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga