India köök

Kokk Indiast Ramesh Tanna õpetab valmistama traditsioonilisi India roogasid. Ta on töötanud turisitidele mõeldud toidukohtades ning oskab toidu valmistamisel arvestada ka rahvuslike eripäradega. Toitu valmistab ta muuhulgas Ayurveda meditsiinis kasutatavate vürtsidega.

Toimub
21.03.2020
L kell 14.30-17.30
Pepleri 4, Tartu
Maht
4 akad t
Hind
38 €
Koolitaja
Ramesh Tanna

Töötoas valmivad

  1. Dal: flavoured lentil
  2. Alu gobi: potato and spinach
  3. Honey-chilli chicken with some cumin seed rice (zeera rice)

Töötuba toimub inglise keeles, vähese tõlkega eesti keelde. Retseptid on eesti keeles. Ühisele toiduvalmistamisele järgneb ühine õhtusöök.

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga