Sushikoolitus: 2

Kohad on hetkel täidetud. Registreeri ennast ja me võtame koha vabanemisel või uue grupi loomisel ühendust.

Sushi on Jaapanist pärit toit, mis koosneb enamasti spetsiaalselt valmistatud riisist koos mitmekesiste koostisosadega nagu mereannid, köögiviljad ja mõnikord ka troopilised puuviljad. Koolitusele ootame Jaapani köögist huvitatud asjaarmastajatest kokkajaid.

Toimub
23.11.2019
L kell 11.00-13.15
Pepleri 4, Tartu
Maht
3 akad t
Hind
38 €
Koolitaja
Keit Arula

Koolitusel õpime tublide Sushi Meistri sushikokkade käe all kõike järgnevat:

  • missugused on erinevad sushid?
  • kuidas teha vajalikud ettevalmistused (õige riis ja selle keetmise peen kunst, kala ja muude sisude ettevalmistus)?
  • millised on õiged toiduainete vahekorrad sushis?
  • kuidas kõik see kokku rullida nii, et sushi oleks ilus vaadata ja mõnus maitsta?

Koolitusel valmistab iga osaleja menüüst ühe pika sushirulli. Valminud sushid süüakse ühisel õhtusöögil kohapeal. Kõik ülejäävad sushid saavad osalejad endale lahkesti kaasa pakkida. Grupis on maksimaalselt 12 sushisõpra.

Töötoa menüü

  • Osaka (toorjuust, kurk, porrulauk, suitsulõhe)
  • Nagoya (toorjuust, avokaado, tomat, krevett, masago)
  • Miku (toorjuust, pirn, lõhe, bonito helbed)
  • Kiluga (toorjuust, kurk, porru, kilu)
  • Maguro (toorjuust, avokaado, kurk, masago, tuunikala)
  • Vege (porrulauk, tomat, kurk, avokaado, jääsalat)
  • Kasumi (toorjuust, kurk, avokaado, jaapani omlett, angerjas)
  • Sulajuustuga (sulajuust, kurk, tomat, porru, jääsalat)
  • Mihara (toorjuust, omlett, krevett, angerjas)
  • Miyako (toorjuust, suitsulõhe, jääsalat, krevett)
  • Sakura (kurk, avokaado, jääsalat, lõhe)
  • California (toorjuust, kurk, avokaado, lumekrabi, masago)

Sushini!

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga