Lemmikud Werneri köögist: 3

Werneri ja Gustavi peakondiiter Õie Pritson jagab Werneri lemmikute valmistamise nippe ja saladusi. Töötoad toimuvad Gustavi (Werneri) magusatöökojas, aadressil Tehnika tn 5.

Toimub
18.11 - 19.11.2019
ET kell 18.00-21.00
Gustavi (Werneri) pagar, Tehnika 5, Tartu
Maht
8 akad t
Hind
96 €
Koolitaja
Õie Pritson

Tulumaksusoodustus

Antud kursuse puhul kehtib tulumaksusoodustus (Tulumaksuseadus § 26). Teie poolt tasutud summa esitame Maksu- ja Tolliametile, mis kantakse Teie tuludeklaratsiooni koolituskuluna.

Töötubades valmivad

7.-8. oktoober

  1. Pistaatsia-maasika pidulik korrustort
  2. Kohupiima-kõrvitsa sebratort
  3. Virsiku-Melba kook
  4. Martsipani kringel
  5. Rohelise sibula pirukas kartulist muretaignal

28.-29. oktoober

  1. Šokolaadi-mango tort
  2. Kahekäe šokolaadiküpsised
  3. Porgandi - sibularull pikantse juustukreemiga
  4. Kook apelsini-vaarika Gianduja
  5. Pitsastruudel

18.-19. november

  1. Kolme šokolaadi tort
  2. Rullkook mango-passioni konfi ja vaarika kreemiga
  3. Kook Brasiilia cafe
  4. Meie moodi mirukas
  5. Soolane pannkoogitort

2.-3. detsember (sama menüü 7.-8. oktoober)

  1. Pistaatsia-maasika pidulik korrustort
  2. Kohupiima-kõrvitsa sebratort
  3. Virsiku-Melba kook
  4. Martsipani kringel
  5. Rohelise sibula pirukas kartulist muretaignal

Werneri kohviku maiustused ja suupisted valmivad käsitööna ja valmistatakse naturaalsetest toorainetest. Õpitoas osaledes saad osa tõelisest kondiitrikunstist ja endaga kaasa salaretseptid! Osalejad saavad ise oma tooted valmistada ja küpsetada ning ise ka tordikaunistused meisterdada. Töötoas valmivaga maiustatakse kohapeal mõnusas kohvilauas ja üht-teist saavad maitsta ka kodused ja sõbrad.

Õppe kogumaht on 8 akadeemilist tundi. iseseisvat tööd ega praktikat ei ole.

Juhendavad peakondiiter Õie Pritson ja kondiiter Kaisa Holm.

Hea kursuslane

  • Werneri koolitusel jagatud teadmised/retseptid on mõeldud ainult isiklikuks tarbeks. Retseptide levitamine ja jagamine mistahes viisil on keelatud.
  • Werneri koolituse retsepte on keelatud kasutada kommertslikel eesmärkidel.
  • Pildistamine ja igasugune muu jäädvustamine Gustavi tootmisruumides on keelatud, välja arvatud juhendaja loal õppeklassis, konkreetse õpitava teema puhul.

Magusasõbrad kiirustage! Kohtade arv on piiratud. Kuna kohad grupis täituvad kiiresti, kehtib registreerumistasu 10 eurot, mis arvatakse maha kursusetasust. Registreerimistasu ei kuulu kursusel osalemisest loobumisel tagastamisele. Registreerumistasu tähtaeg (3 päeva peale registreerumist) ja kursusetasu tasumise tähtaeg (3 nädalat enne kursuse algust) on kirjas meilis, mis saadetakse peale registreerumist.

Õie käis juunis 2019 end täiendamas Antonio Bachour'i juures, kes on 2018.a maailmameister. Ta on võitnud mitmel aastal järjest Ameerika kondiitrite konkursi ja olnud aastaid kõige uuenduslikum kondiiter maailmas. Õie: Mul oli au olla tema meistriklassis ja saada osa selle mehe ääretust pühendumisest oma erialale. Ta on kunstnik, kelle lõuendiks on peene maitsemeelega magusagurmaan ja mitte midagi vähemat!

Vaata inspireerivat lühifilmi Õie Pritsoni tegemistest!

Filmis tutvustab Õie värvikalt oma maali- ja keraamikanäitust ning kuidas lõuendid ja keraamika hõivasid olulise koha ta elus.

Loe ka toredat artiklit koogikuninganna Õie Pritsoni kohta:

Koolitaja

Tartu Rahvaülikool on Eesti Töötukassa koolituskaardi koostööpartner. Koolituskaardi kohta täpsemat infot leiate Töötukassa kodulehel. Uuri ka programmi Tööta ja õpi.

Liitu uudiskirjaga