Mehed köögis: Kana galantine - kana konditustamine, täidise tegemine, täitmine, rullimine, sidumine ja küpsetamine

Koolitus toimub sügissemestril 2019

Tunni alguseks valmib üks galantine kana, et kõik saaksid proovida, milline peaks olema lõpptulemus...

Tunni käigus teeme üheskoos igale ühele galantine, mille igaüks saab peale tundi iseseisvalt kodus küpsetada.

Galantine keeratakse kas marlisse või küpsetuspaberisse ja hautatakse puljongis, siis jahutatakse ning serveeritakse külmalt viilutatult.

Palume kaasa võtta lühike kööginuga (tera pikkus 7-10cm) ja kokanuga (tera pikku 18-25 cm). Noad peavad olema siledad, sakilised mitte ei sobi

Kui Teil on mingi toidutalumatus või allergia, siis andke sellest registreerumisel teada.

https://www.youtube.com/watch?v=nfY0lrdXar8

Teemad

  • kana konditustamine
  • täidise tegemine
  • täitmine, sidumine

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga