Täistaimne kevad Maruga Uus!

Kohad on hetkel täidetud. Registreeri ennast ja me võtame koha vabanemisel või uue grupi loomisel ühendust.

Kevad tuleb ampsude, suupistete ja millegi magusaga, ehk maitsed on murused, karulauguselt küüslaugused, rabarberi moodi hapud nii magusas kui soolases, sekka rohelisi herneid ja suitsuseid maitseid, lõpetades magusa ampsuga.

Toimub
26.04.2025
L kell 11-14.45
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
5 akad t
Hind
68 €
Koolitaja
Maru Metspalu

Ampsud kaovad küll hetkega, ent töö nendega on alati suurem, kui peale vaadates tundub. Kaunistamist, nipitamist ning täpset silma. Inspiratsiooni kevadisteks aiapidudeks ning mõnusateks olemisteks leiab kindlasti!

Teemad

  • Karulaugune valge oa kreem kevadise kapsa ja marineeritud karulaugu kapparitega
  • Umbrohune tofu ürdikreem suitsuporgandi ja marineeritud sibulaga seemneõhikul
  • Suitsutofu määre marineeritud ingveri ja kurgi nuudlitega leival
  • Soolane sõrnik Romesco kreemi ja baklažaaniga
  • Juustuse olemisega India pähkli määre, rediste ja seentega kartulitaignast korvikeses
  • Rohelise ja kollase herne "pätsike" BBQ sojaribade ja ise tehtud majoneesiga
  • "Kanamaksa pasteet" röstitud ja marineeritud rabarberiga saial
  • Maasika-rabarberi purukoogi amps

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital