Fraisier

Õpime koos valmistama kuulsat prantsuse kevadsuvist torti, mis kannab kaunist nime Fraisier („fraise“ tähendab prantsuse keeles maasikat). Tordi tunneb koheselt ära selle serva kaunistavast pilku püüdvast maasikarivist. Traditsiooniliselt koosneb Fraisier lisaks hooajalistele värsketele maasikatele siirupiga immutatud pehmest Génoise-biskviidist ja rikkaliku maitsega mousseline-kreemist. Dekoratsiooniks kasutatakse kas martsipaniketast, Itaalia beseed või ka näiteks tarretisekihti. Igas Fraisier-ampsus on peidus suvi!

Toimub
28.05.2025
K 17.30-21.15
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
5 akad t
Hind
70 €
Koolitaja
Merle Jakobson

Teemad

  • Génoise-biskviidi valmistamine
  • Mousseline-kreemi valmistamine
  • Fraisier tordi kokkupanek
  • Itaalia besee valmistamine ja pritstehnika

    Iga osaleja saab enda valmistatud tordi koju kaasa.

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital