Huviliste soovil võtame ette torditeo – roosa tordi! Tegemist on neljakihilise entremet-tordiga, kus mustrilisele biskviidile on ülestikku laotud kohupiimavaht, vaarika-jõhvika tarretis ja crème anglaise’l põhinev jõhvikavaht.
Huviliste soovil võtame ette torditeo – roosa tordi! Tegemist on neljakihilise entremet-tordiga, kus mustrilisele biskviidile on ülestikku laotud kohupiimavaht, vaarika-jõhvika tarretis ja crème anglaise’l põhinev jõhvikavaht.
Biskviidiks on Joconde-biskviit ehk teisisõnu ka Mona Lisa biskviit, mis on maitselt mõnusalt mandline ja mida saab värvitud cigarette-taina ehk tuile-taina abil tuunida vahvalt mustriliseks. Tuile-krõpsud saab sättida ka tordile uhkeldavaks kaunistuseks.
Edukas koolituse läbinu:
tõend
Toiduainete töötlemine