Koolitusel valmistatakse Karl Pajussaare juhendamisel erinevaid marinaadis lihasid. Kõrvale proovitakse erinevaid lisandeid ning iga osaleja saab enda valmistatud liha kaasa võtta, et seda kodus grilli peal küpsetada. Kasuta võimalust ja õpi kokakunsti saladusi tipptasemel koka juhendamisel!
Koolitusel valmivad neli erinevas marinaadis liha:
- Kanaliha jogurtimarinaadis
- Sealiha õunamarinaadis
- Lambaliha tomati-rosmariinimarinaadis
- Kanatiivad sojaglasuuriga
Kõik marinaadid valmistatakse otsast lõpuni – alustades köögiviljade puhastamisest, lõikamisest ning lõpetades koostisainete kaalumise ja kuumtöötlemisega.
Iga koolitusel osaleja valib, millist marinaadis liha soovib ta kaasa võtta ning valmistab ise kohapeal retsepti järgi marinaadi ning grill-liha ja võtab selle endale koolituselt koju kaasa.
Koolitaja kokk Karl Pajussaar räägib marinaadide tehnoloogiast üldiselt, annab nippe ja näpunäiteid, kuidas ise marinaade välja mõelda ja maitseid kombineerida.
Kohapeal küpsetatakse maitsmiseks juba eelnevalt marineeritud lihasid koos lihtsate lisanditega grilli kõrvale.

Fotod: Pexels