Populaarsel pärmitainakoolitusel valmivad osalejate poolt suussulavad magusad kringlid. Oodatud on kõik, nii alustajad kui ka need, kes soovivad pärmitainaga paremaks sõbraks saada ja kringlikunsti meisterlikult vallata.
Populaarsel pärmitainakoolitusel valmivad osalejate poolt suussulavad magusad kringlid. Oodatud on kõik, nii alustajad kui ka need, kes soovivad pärmitainaga paremaks sõbraks saada ja kringlikunsti meisterlikult vallata.
Koolituselt kaasa saadavad rohked nipid, nõuanded ja julgustus on heaks eelduseks harjutades meistriks saada. Igaüks saab käed jahuseks ja endale magusa kringli algusest lõpuni valmis teha ning koju kaasa võtta. Koolitaja Lea räägib juurde ka soolase kringli valmistamisest, näitab ette ja küpsetab kõigile kohapeal kohvi kõrvale maitsmiseks.
Kursuslase tagasiside:
Kringlikursuslane Simo kirjeldab teekonda päris oma kringli juurde nii: "Ma armastan vanakooli šokolaadikringlit! Ja mul oli komme seda tähtpäevadeks tellida. Ühel hetkel aga selgus, et seda minu lemmikkringlit enam ei toodeta. Tellisin siis kusagilt kohvikust, aga see kringel oli lihtsalt kuiv ja mõttetu sai. Aga ma tahtsin saada ju head kringlit! Seega, ma pidin minema Tartu Rahvaülikooli kringlikursusele, kus sain vajalikke näpunäiteid ja parima kringliretsepti! Minu naiseõde, kes kringlit ei söö, ütleb samuti, et tema muidu kringlit ei söö aga minu kringlit küll. Ja mu nelja aastane tütar tellis kah sünnipäevaks printsessi tordi asemel minu kringli. Tundub, et on hea!”
Loe Gerly kringliteo õppijalugu siin!
Esimene kringlitegu Tartu Rahvaülikooli uues õppeköögis. 19.06.2021
Edukas koolituse läbinu:
tõend
Toiduainete töötlemine