Churrod on pärit Hispaaniast (kuigi selle päritolu üle veel vaieldakse) ja tegu on keedutaignast valmistatud friteeritud küpsetistega. Meil on enam levinud magusad versioonid, aga koolitusel proovime valmistada ka soolaseid churrosid.
Churrod on pärit Hispaaniast (kuigi selle päritolu üle veel vaieldakse) ja tegu on keedutaignast valmistatud friteeritud küpsetistega. Meil on enam levinud magusad versioonid, aga koolitusel proovime valmistada ka soolaseid churrosid.
Koolitusel valmistame soolased ja magusad churrod. Teeme kaks erinevat churrode tainast. Lisaks valmistame kaks magusat ja soolast kastet churrode juurde. Juustuse kastme soolaste churrode juurde ning šokolaadi ja soolakaramelli kastme magusate churrode juurde. Valmistame taigna ning vormime churrod. Küpsetame churrod ning valmistame kastmed. Kokkamise lõpus degusteerime koos valmistatut ja mõtleme milliseid huvitavaid maitsenüansse võiks veel taignasse ja kastmetesse lisada.
Foto:Pixabay
Edukas koolituse läbinu:
tõend
Toiduainete töötlemine