Sel korral on toidud toekamad ja talvisemad, mis me Tartu Rahvaülikoolis valmistame. Suupistete asemel on aeg pearoogade ehk lõuna või õhtueinete käes ning alustuseks keedame kokku ühe "kala"supi Prantsuse moodi.
Sel korral on toidud toekamad ja talvisemad, mis me Tartu Rahvaülikoolis valmistame. Suupistete asemel on aeg pearoogade ehk lõuna või õhtueinete käes ning alustuseks keedame kokku ühe "kala"supi Prantsuse moodi.
Räägime veidi jätkusuutlikust toidust ning miks üldse süüa vahel täistaimseid roogi. Läheneme tofule ning murrame mõned müüdid selle vastuolulise tooraine osas, millega justkui ei oska keegi midagi peale hakata. Avastame herneste ja ubade maailma, süveneme pisut rohkem liha alternatiividesse nagu sojapihvid, marineeritud ja maitsestatud haksid, seitan jne, Kuidas teha toekaid talviseid salateid nii, et kõik olulised mineraalid, valgud ja vitamiinid saaks kätte ja viimaseks teeme ühe brauni, et suu saaks magusaks ning päev kenasti lõpetatud.
Fotod: Siim Vahur
Edukas koolituse läbinu:
tõend
Toiduainete töötlemine