Läbi aegade on olnud soolane tort peolaua krooniks.
Läbi aegade on olnud soolane tort peolaua krooniks.
Koolitusel valmib 6 erinevat soolast torti/rulli. Kasutame valikut poest saadaolevaid saia- ja leivatooteid, valmistame ise tomati- ning gluteenivaba biskviiti ja juustu-mandliküpsist. Muuhulgast valmivad keedutaignarull, soojalt serveeritav tort ning soolane „numbritort“.
Koolitusel käsitletavad teemad:
Koolitus kestab umbes 6 tundi. Koolitusel valmivaid roogi saab kohapeal maitsta ja jagub ka kodustele maitsmiseks viia.
Eelmisel koolitusel osalenu tagasiside: "Koolitus oli viimase aja parimaid, mega äge."
Fotod: Tiia Meitus
Edukas koolituse läbinu:
Praktilised tööd
tunnistus (õpiväljundite saavutamisel) või tõend
Toiduainete töötlemine