Kimchi valmistamise töötuba

Kimchi on traditsiooniline Korea pearoogade kõrvalroog, mis koosneb soolatud ja kääritatud köögiviljadest, kõige sagedamini kasutatakse hiina kapsast või Korea redist. Kasutatakse laia valikut maitseaineid, sealhulgas gochugaru '​t, rohelist sibulat, küüslauku ja ingverit.

Toimub
19.02.2025
K 17.30-19.45
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
3 akad t
Hind
55 €
Koolitaja
Boris Meldre

Koolituse käigus õpime valmistama koreapärast Kimchit. Osaleja saab ülevaate olulisemast, millele peaks kimchi tegemisel tähelepanu pöörama. Iga osaleja kohta segame kokku umbes ühe liitri kimchit, mille saab koolitusel osalenu kaasa võtta, et kodus hapendamist jätkata.

Foto: Pixabay

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital