Kihiline granadilli ja karamellšokolaadi tort

Teeme otsast lõpuni valmis keeruka, entremet’ stiilis mitmekihilise tordi, kus maitse poolest täiendab ja tasakaalustab karamellist šokolaadi hapukas granadill.

Toimub
06.05.2025
T kell 17.30-21.15
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
5 akad t
Hind
69 €
Koolitaja
Merle Jakobson

Valmistame sarapuu dacquoise-biskviidi, šokolaadise krõbekihi, mango-granadilli tarretise, karamellšokolaadi vahu ja granadilli bavarois-kreemi. Tordi kaunistame šokolaadi-Chantilly ja šokolaadilehekesega. Osaleja lahkub koolituselt endavalmistatud tordiga.

Teemad:

  • Dacquoise-biskviidi valmistamise ja pritsimise tehnoloogia
  • Šokolaadivahu ja bavarois-kreemi valmistamine
  • Šokolaadi tempereerimine
  • Tordi kokkupanek ja kaunistamine

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital