Kevadised tartletid

Õpime valmistama tartlette ehk väikeseid tarte - neid prantsuse magusaid ja pilkupüüdvaid korvikesi, kus krõbe muretainas ja sel korral ka pehme biskviittainas ühilduvad suus sulava täidisega. Küpsetame neid rõõmsates kevadtoonides ning kaunistame värskete marjade ja söödavate lilleõitega.

Toimub
18.03.2025
T kell 17.30-21.15
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
5 akad t
Hind
65 €
Koolitaja
Merle Jakobson
  • Muretaina ja dacquoise-biskviidi valmistamine
  • Korvikeste vormimine ja küpsetamine
  • Erinevate täidiste nagu mandli- ja tsitrusekreemi, marjavahu, keedukreemi valmistamine
  • Tartlettide kaunistamine, mh crème diplomate’i, Itaalia besee, marjade ja söödavate õitega

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital