Minikoogid glasuuri ja šokolaadispreiga

Kahepäevasel koolitusel õpime valmistama moodsaid entremet’ stiilis mitmekihilisi minikooke, mille kaunistame glasuuri või veluurspreiga. Esimesel päeval valmistame biskviidid, krõbe- ja tarretisekihid ning puuvilja- ja marjavahud. Teine päev jääb koogikeste kaunistamiseks.

Toimub
14.03 - 15.03.2025
R kell 17.30-21.15 ja L kell 11-14.45
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
10 akad t
Hind
115 €
Koolitaja
Merle Jakobson

Teemad:

  • erinevate, üksteist täiendavate kihtide valmistamine
  • koogikeste korrektne kokkupanek
  • erinevate kaunistuste valmistamine, mh šokolaadist
  • peegel- ja šokolaadiglasuuri ning veluursprei valmistamine ja kasutamine
  • kookide viimistlemine

Koroonaviirusega seotud terviseohutuse meetmed Tartu Rahvaülikoolis leiab SIIT

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital